Werken bij Burdock

Ben je op zoek naar een vaste of flexibele baan in de Bouw en Infra of Olie, Gas en Chemie, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Werken bij Team Burdock

Wij creëren de functie die bij je past

Of je nu een starter, young professional of al meer ervaren bent, wij zien jou. Samen met jou kijken we naar jouw talenten. Misschien ben je nog onzeker over wat je wilt en kunt bereiken. Misschien zit je al langer niet goed op je plek. Of misschien ben je gewoon toe aan iets anders. Wij begeleiden jou naar een functie die beter bij je past. Met ons nationale en internationale netwerk van toonaangevende partners vinden wij de baan voor jou in de sectoren Bouw en Infra en Olie, Gas en Chemie.

Je loopbaan hangt voor een groot deel af van je persoonlijkheid en je wensen. Iedereen is anders. Wij kijken naar jou als persoon, niet als nummer. We denken met je mee, luisteren écht naar je en doen wat we zeggen. Ga naar onze vacaturebank voor een overzicht van alle vacatures of maak een afspraak zodat we samen met jou de juiste functie kunnen creëren.

werken-bij-burdock-intro

Werken bij team Burdock

Burdock is al 30 jaar hét bureau voor werving en selectie, detachering, engineering en projectmanagement in de sectoren Bouw en Infra en Olie, Gas en Chemie. We begeleiden technische professionals naar een baan die bij ze past. Na het vinden van hun droombaan blijven we ons inzetten en kijken we samen naar een interessant vervolg. We blijven ze begeleiden zodat zij het beste in zichzelf naar boven kunnen halen.

Lijkt jou dit leuk? Neem dan contact met ons op voor een baan bij het team van Burdock.

RECRUITMENT CONSULTANT BOUW EN INFRA

Zo divers en interactief! Naast het recruiten van (civiel) technische professionals en het voeren van intakegesprekken, ben je ook verantwoordelijk voor jouw stukje fieldmanagement. Binnen dit leuke team bepaal jij zelf je agenda.

location-burdock Rijswijk      education-burdock Mbo

OPEN SOLLICITATIE

Ben jij benieuwd naar de verdere mogelijkheden binnen Burdock? Bel of mail ons of stuur ons geheel vrijblijvend je CV. We komen graag met je in contact voor een oriënterend gesprek. Zo kom je met ons in contact…

location-burdock Rijswijk      education-burdock Mbo

Werken bij Burdock

Wij doen er alles aan om de juiste persoon te matchen met de juiste vacature. Daarbij werken we intensief samen met grote spelers in de markt en verschillende landelijke en lokale overheden. Door de korte lijnen kunnen we samen snel zien welke baan het beste bij je profiel en wensen past. Dus heb je altijd al willen werken aan de nieuwbouw en het onderhoud van toonaangevende civieltechnische of infrastructurele projecten? Dan komen we graag met jou in gesprek. Bekijk onze vacatures of contacteer ons voor een gesprek over jouw ambities in deze sectoren.

werken-bij-burdock-karlijn-en-jolanda
[sp_wpcarousel id="21970"]

Onze kandidaten over werken bij Burdock

“Ik werk voor Burdock, omdat ik daar een persoon ben. Een mens om mee te overleggen en samen te bepalen hoe het heden en de toekomst eruit ziet. Dat is waar ik enthousiast van word! Niet alles kan, dat is logisch. Maar alles kan wel besproken worden en beoordeeld op nut, noodzaak en haalbaarheid. En daar ben je zelf ook bij, om mogelijkheden te creëren. Of om onmogelijkheden vast te stellen. Samen, dat is voor mij belangrijk.”

Johan Haasnoot

Projectmanager

“Burdock heeft goede arbeidsvoorwaarden. Omdat het bedrijf niet te groot is, ben je geen nummer. Na een moeilijke periode gaan we in alle opzichten weer vooruit. Ik vind het leuk om voor Burdock te werken vanwege de persoonlijke aandacht en de mogelijkheid die je krijgt om je verder te ontwikkelen. De medewerker staat voorop.”

Arnold van der Werff

Waarnemer

Ik ervaar Burdock als een betrouwbaar bedrijf met deskundige mensen. De belangrijkste redenen dat ik voor Burdock heb gekozen als werkgever zijn zekerheid en flexibiliteit.”

Ing. Mihai Marin

Assistent projectleider Fagus

teamuitje-burdock

Het team van Burdock

Betrokken, enthousiast en gezellig; dat is ons team. We werken op zelfstandige en organische wijze samen, en zowel vanuit huis als op kantoor hebben we veel contact met elkaar. De sfeer is informeel en er is veel ruimte om voor jouw inbreng, ideeën en ontwikkeling.

De voordelen aan werken bij Burdock

burdock--bonusregeling

Bonusregeling en studiebudget

burdock-auto-van-de-zaak

Lease auto

burdock-fitness

Een kantoor met een fitnessruimte

burdock-laptop-telefoon

Een laptop en mobiele telefoon

Neem contact op

Heb je een specifiek capaciteitsvraagstuk of wil je meer informatie over Burdock?
Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.