Bouw en Infra

Over Bouw & Infra

Wij zijn verbinders met daadkracht die vooruit durven kijken. Investeren in relaties voor duurzame en succesvolle groei, dáár staan wij voor.

Neem contact op

Over Bouw & Infra

Burdock Bouw en Infra richt zich op functies en projecten in relatie tot de civiele techniek, infra, openbare ruimte en gebiedsontwikkeling. De functies variëren van tekenaar en toezichthouder tot de IPM rollen, programmamanagers en diverse adviseurs. Ook rollen die nauw verwant zijn aan de civiele techniek vullen wij in, denk hierbij aan Stedenbouwkundige, Verkeerskundige, etc.

Wij zijn met name actief in de Randstad, maar ook aan het uitbreiden naar de regio’s Gelderland, Flevoland, Zeeland en Noord-Brabant. De meeste opdrachtgevers en medewerkers van Burdock zijn werkzaam in Noord- en Zuid-Holland. Wij zijn voorkeursleverancier bij diverse gemeenten en hebben raamcontracten voor het leveren van civieltechnische professionals met Den Haag, Westland, Leiden, Zoeterwoude, Amstelveen, Aalsmeer en Nijmegen.

Oog op de toekomst

We kijken graag vooruit in ons werkveld. Zo onderhouden we goede contacten met scholen en bieden we jaarlijks diverse stageplaatsen aan MBO- en HBO studenten aan. Wij zijn daarnaast continu op zoek naar nieuwe samenwerkingen in de vorm van raamcontracten en aanbestedingen en werken actief aan het uitbreiden van ons netwerk.

Het doel hiervan is niet alleen het behouden van onze (vaste) medewerkers en flexibele schil van ZZP-ers, maar ook het binden van nieuwe medewerkers. Samen werken we aan mooie projecten bij onze opdrachtgevers.

Duurzaamheid

Burdock zet zich in voor een duurzame werkomgeving en werkt samen met partners en professionals aan een duurzame toekomst. Het kantoor en wagenpark staat zo ook in het teken van duurzaamheid en maken we ecoligische verantwoorde keuzes.

Het team

Maak kennis met de mensen van Burdock. Het team bestaat uit verschillende consultants en recruiters. Dagelijks zijn wij bezig met het verbinden van opdrachtgevers en professionals in de sector Bouw & Infra. De consultants onderhouden het contact met de opdrachtgever en de recruiters zijn verantwoordelijk voor de werving en selectie. 

logo-burdock

Kwaliteit

Bij Burdock hechten we veel waarde aan het verbeteren van onze dienstverleningen. Wij kijken naar de lange termijn en investeren in het bouwen en onderhouden van warme relaties met onze opdrachtgeves en professionals. Burdock is ISO 9001 gecertifceerd wat betekent dat wij werken volgens een internationale norm voor kwaliteitsmangementsystemen.

Neem contact op

Heb je een specifiek capaciteitsvraagstuk of wil je meer informatie over Burdock?
Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.