Olie, Gas en Chemie

Het team

Maak kennis met de mensen van Burdock Olie, Gas en Chemie die dagelijks bezig zijn met het verbinden van opdrachtgever en professional.

Bij Burdock houden we van korte lijnen en snel schakelen. Onze consultants onderhouden daarom alle contacten met onze opdrachtgevers en zijn het aanspreekpunt voor Burdock-medewerkers. Onze recruiters houden daarnaast contact met de professionals in onze markt en werven en selecteren de juiste kandidaten voor de openstaande vacatures. Een persoonlijke aanpak vinden we hierbij zeer belangrijk. We kijken daarom zowel naar ervaring, kennis als de persoonlijke klik tussen kandidaten en opdrachtgever. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze pagina voor werkgevers of neem contact op met één van onze collega’s.

ONZE CONSULTANTS

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner die structurele oplossingen kan bieden voor kennis- en capaciteitsvraagstukken? Of heeft de organisatie voor een specifiek project een volledig IMP-team of professional in een sleutelpositie nodig?

Neem dan contact op met Carolien, Michael of Marcel. Zij gaan graag het gesprek aan om te kijken naar de beste oplossing. Dankzij onze vaste kern van professionals én ons brede internationale netwerk kunnen wij altijd een positieve bijdrage leveren aan jouw organisatie.

Carolien Hoek

Carolien Hoek

Teamleider Olie, Gas en Chemie

MICHAEL NIESING

MICHAEL NIESING

Senior Consultant Olie, Gas en Chemie

MARCEL VAN DEN BERG

MARCEL VAN DEN BERG

Consultant Olie, Gas en Chemie | Coördinator aanneming van werk

ONZE RECRUITERS

Wil jij graag aan slag bij toonaangevende (inter)nationale opdrachtgevers in de olie-, gas- en chemische industrie? Burdock biedt de mogelijkheid om voor zowel een korte als lange periode gedetacheerd te worden. Neem contact op met Mike of Ashley om te horen wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn voortdurend op zoek naar civiele professionals!

MIKE ROOS

MIKE ROOS

Recruiter Olie, Gas en Chemie

Ashley Jankie

Ashley Jankie

Recruiter Olie, Gas en Chemie