Over Burdock

Hét bureau voor werving en selectie, detachering, engineering en projectmanagement in de sectoren Bouw en Infra en Olie, Gas en Chemie

Neem contact op

Over Burdock

Al meer dan 30 jaar werken wij aan het verbinden van professionals en opdrachtgevers in de technische en industriële markt. Wij richten ons daarbij op de lange termijn en investeren in het onderhouden van warme relaties met zowel onze opdrachtgevers als onze professionals. Wij zien de mensen én wensen van beide kanten en kunnen zo de beste match maken tussen beide partijen. Dit doen wij op regionaal, nationaal en mondiaal niveau. Onze raamcontracten met diverse grote en middelgrote gemeenten zorgen er dan ook voor dat wij continue op zoek zijn naar nieuwe samenwerkingen.

Actief in verschillende sectoren

Burdock is actief binnen de sector Olie, Gas en Chemie, waar wij ons richten op diverse capaciteitsvraagstukken en managementdiensten van bedrijven die (inter)nationaal actief zijn. We begeleiden onze opdrachtgevers van start tot finish bij zowel bouw- als shutdown projecten (turnaround). LyondellBasell, Gunvor, Geldof, Shin-Etsu, ExxonMobil en VTTI zijn enkele van onze klanten.

We zijn eveneens actief in de Bouw en Infra sector, waar we ons bezighouden met de invulling van functies en het leveren van diensten op het gebied van civiele techniek, infra, openbare ruimte en gebiedsontwikkeling. De rollen zijn divers en variëren van stedenbouwkundige tot tekenaar en adviserende en managementrollen. Wij werken voor onder andere gemeente Den Haag, Westland, Rotterdam en Nijmegen aan diverse projecten.

Werken bij Burdock

Wil jij aan de slag als consultant of recruiter bij Burdock? Of ben je op zoek naar een baan in de Bouw en Infra of Olie, Gas en Chemie? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures.

Kernwaarden

Bij Burdock laten we ons leiden door onze vier kernwaarden: transparantie en eerlijkheid, samenwerking, betrouwbaar en professioneel. Onze kernwaarden zijn een krachtig middel om ons te inspireren en scherp te houden.

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie over Burdock?
Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.