Bouw en Infra

Over duurzaamheid

Bij Burdock zetten we ons in voor een duurzaam gezonde werkomgeving en werken we samen met onze partners en professionals aan een duurzame toekomst.

Neem contact op

Wij zien iedere dag als een kans om het beter te doen. Een duurzame wereld gaat tenslotte iedereen aan. Samen met onze partners en professionals zijn we vastbesloten om vooruitgang te boeken voor mens en milieu.

duurzaam inkopen en Social Return on investment

Naast onze kernwaarden, die centraal staan in onze werkwijze, vinden wij duurzaam inkopen en Social Return on Investment net zo belangrijk. Bij onze inkopen houden wij rekening met maatschappelijke gevolgen. Denk hierbij aan sociale, milieu-gerelateerde en economische aspecten. Op gebied van Social Return on Investment, proberen wij mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt terug te brengen in het arbeidsproces, omdat wij geloven dat er voor iedereen een passende werkplek is. Na onze dochterneming Fagus Projectmanagement & Engineering is vanaf heden ook Burdock Bouw en Infra een erkend leerbedrijf.

Groen kantoor en wagenpark

Ook ons kantoor en wagenpark staan helemaal in het teken van duurzaamheid en we maken hiervoor ecologisch verantwoorde keuzes:

  • Ons pand heeft al energielabel A, maar we gaan verder verduurzamen. Zo willen we de komende jaren van het gas af, kiezen we voor ledverlichting en hebben we meubels van gerecyclede materialen;
  • We scheiden al ons afval;
  • We gebruiken steeds minder papier en doen steeds meer digitaal;
  • We werken structureel voor 40% thuis. Dit betekent minder woon-werkverkeer;
  • We hebben een kantoorfiets en mogelijkheden voor leasefietsen;
  • We rijden elektrisch;
  • Er staan 12 laadpalen op ons parkeerterrein.

Neem contact op

Heb je een specifiek capaciteitsvraagstuk of wil je meer informatie over Burdock?
Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.