Bouw en Infra

het team

Maak kennis met de mensen van Burdock; onze consultants en recruiters die dagelijks bezig zijn met het verbinden van opdrachtgever en professional.

Intern bestaat ons team uit twee consultants en één recruiter/consultant. De consultants zijn verantwoordelijk voor het contact met onze opdrachtgevers en tevens het aanspreekpunt voor onze eigen medewerkers.  De recruiters zijn verantwoordelijk voor het werven en selecteren van de gevraagde profielen en staan in contact met de professionals in de markt. Zij matchen de wensen van de kandidaten aan de wensen van de klant op basis van kennis, ervaring en persoonlijke klik. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze collega’s!

Ook zijn we op zoek naar collega’s voor de uitbreiding van ons eigen team. Wil jij bij ons aan de slag als consultant of als recruiter? Volg de links naar de vactureteksten en/of neem contact op met Karlijn. We zien uit naar een kennismaking!

Onze consultants

Onze consultants zijn het eerste en vaste aanspreekpunt voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Vanaf de start en gedurende de gehele periode van plaatsing bij de opdracht, onderhoudt onze consultant nauw contact met de medewerkers op locatie.

Ben je als organisatie op zoek naar een betrouwbare partner voor de invulling van civieltechnische capaciteitsvraagstukken? Heeft jouw organisatie een projectleider, tekenaar, werkvoorbereider, toezichthouder of volledig IPM-team nodig? Neem dan contact op met Erwin of Maaike. Zij gaan graag het gesprek aan om te kijken naar de beste oplossing. Dankzij onze vaste kern van professionals én ons omvangrijke netwerk kunnen wij altijd een positieve bijdrage leveren aan jouw organisatie.

Erwin Fiere

Erwin Fiere

Teamleider / Consultant

Maaike Luyt

Maaike Luyt

Consultant

VACATURE

VACATURE

Consultant

Onze Recruiters

Wil jij graag aan slag binnen het civiele vakgebied bij een gemeente, ingenieursbureau, Provincie, Rijkswaterstaat of Waterschap? Burdock biedt de mogelijkheid om voor zowel een korte als lange periode gedetacheerd te worden bij één van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Karlijn om te kijken of er mogelijkheden zijn voor een baan in de civiele techniek. Wij zijn voortdurend op zoek naar civiele professionals!

KARLIJN GERRIS

KARLIJN GERRIS

Recruiter

VACATURE

VACATURE

Recruiter