Olie, Gas en Chemie

Over Olie, Gas en Chemie

Vooruitstrevend denken en een probleemoplossende aanpak voor duurzame en succesvolle groei, dáár staan wij voor.

Neem contact op

Burdock Olie, Gas en Chemie is al 30 jaar wereldwijd de verbindende factor tussen opdrachtgevers en professionals. Concreet zetten wij gekwalificeerde professionals in bij opdrachtgevers voor korte- en langlopende projecten. Dit kan vanaf het moment van design zijn tot de voorbereiding, uitvoering en commissioning van nieuwbouw- en shutdown projecten (turnaround). In sommige gevallen kunnen wij een volledig team opzetten waarin alle gewenste kennis en expertise aanwezig is. Dit doen wij met inhoudelijke kennis van zaken, een realistische aanpak en een persoonlijke benadering.

TOPKWALITEIT EN PROBLEEMOPLOSSENDE AANPAK

Wij staan voor service van topkwaliteit. Vanuit verschillende disciplines handelen wij als één team, waarbij we zowel de technische oplossing als de uitvoering bieden. Daarbij heeft veiligheid onze hoogste prioriteit op elk niveau binnen onze organisatie. We combineren een vooruitstrevende denkwijze met een probleemoplossende aanpak. Hierbij streven we voortdurend naar continuïteit, kwaliteit, innovatie en kostenbesparing.

Het team

Maak kennis met de mensen van Burdock. Het team bestaat uit verschillende consultants en recruiters. Dagelijks zijn wijbezig met het verbinden van opdrachtgevers en professionals in de sector Olie, Gas en Chemie. Een persoonlijke aanpak en snel kunnen schakelen vinden wij daarbij belangrijk.

PROFESSIONALS MET EEN VISIE

We kijken niet alleen naar de huidige wensen en werkzaamheden, maar ook naar de toekomst. Onze professionals bieden daarom geïntegreerde en duurzame oplossingen voor upstream-, midstream- en downstreamprojecten. Hun kennis blijft altijd gewaarborgd door ons uitgebreide opleidingsprogramma. Denk hierbij aan vakgerichte opleidingen zoals Prince2, maar ook technische opleidingen als System Engineering.

Daarnaast verzorgen we met onze klanten specifieke opleidingen en bijscholingen die aansluiten bij hun capaciteitsvraagstukken. Wij adviseren je graag over de maatwerkoplossingen voor jouw organisatie en/of project.

Werken bij Burdock Olie, Gas en Chemie

Burdock is al 30 jaar hét bureau voor werving en selectie, detachering, engineering en projectmanagement in de sectoren Bouw en Infra en Olie, Gas en Chemie. We begeleiden technische professionals naar een baan die bij ze past. Na het vinden van hun droombaan blijven we ons inzetten en kijken we samen naar een interessant vervolg. We blijven ze begeleiden zodat zij het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. Lijkt jou dit leuk? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vacatures.

Neem contact op

Heb je een specifiek capaciteitsvraagstuk of wil je meer informatie over Burdock?
Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.