Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn een krachtig middel om ons te inspireren en scherp te houden. Bij alles wat we doen, laten we ons leiden door deze vier waarden.

Neem contact op

Transparantie en eerlijkheid

Bij Burdock hebben we een open cultuur en we communiceren dan ook open met onze klanten en professionals. Je mag alles vragen en zeggen, zolang dit op een respectvolle manier gebeurt. We houden van interactie en we betrekken onze klanten en professionals in de lopende processen. Uit ervaring weten we inmiddels dat deze transparante manier van communiceren voor de mooiste resultaten zorgt.

Samenwerking

Wij zetten ons in voor een duurzame relatie met onze klanten en professionals. We zijn er namelijk van overtuigd dat een lange termijnrelatie helpt bij het realiseren van een duurzame en succesvolle groei en het tot stand komen van een open en succesvolle samenwerking.

Betrouwbaar

Wij komen onze afspraken na en gaan hierbij nauwkeurig, fatsoenlijk en zorgvuldig te werk. Om onze kennis te waarborgen heeft Burdock voor haar klanten en professionals een programma ontwikkeld waarbij opleiding en kennisoverdracht centraal staat.

Professioneel

Wij denken mee in de processen welke centraal en essentieel zijn voor het invullen van capaciteit vraagstukken van onze klanten. We staan voor services van topkwaliteit waarbij we de veiligheid nooit uit het oog verliezen, We streven ernaar dat onze prestaties altijd tot de beste van de sector behoren. We willen bovendien een voorbeeld zijn voor anderen en delen graag onze kennis.

Neem contact op

Heb je een specifiek capaciteitsvraagstuk of wil je meer informatie over Burdock?
Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.