Oil, Gas en Chemie

Nieuwsoverzicht

Lees hier het laatste nieuws over de projecten waar wij aan werken en de beurzen en evenementen die wij bezoeken en/of bij aanwezig zijn.

Werkvoorbereider E&I – Amsterdam/ Rotterdam

Organisatie Wij zijn op zoek naar een ervaren Maintenance Work Preparator E&I die verantwoordelijk is voor de multidisciplinaire planning en werkvoorbereiding van onderhoud op het gebied van E&I-engineering. In deze rol werk je in lijn met...

Toezichthouder GWW – Noord-Holland

Zoek jij een uitdagende en veelzijdige opdracht in de provincie Noord-Holland om jouw carrière als toezichthouder naar een hoger niveau te tillen? Dan is deze opdracht echt wat voor jou!

Recruiter – Rijswijk

Ben jij net klaar met je studie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor het olie en gas team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven recruiter met een commerciële instelling.

In de functie van recruiter leg je voornamelijk de focus op het op- en uitbouwen van een netwerk in de olie en gas industrie. Het spreekt je aan om zowel een band op te bouwen met kandidaten als continue op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de markt. Je bent gedreven, proactief, enthousiast en haalt alles uit de kast om kandidaten aan klanten te koppelen. 

Beschik je over een commerciële instelling, een goede dosis humor ben je communicatief zeer sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Warehouse Medewerker – Pernis Rotterdam

Organisatie De klant is een internationaal toonaangevend energiebedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige energieproducten en -diensten aan klanten over de hele wereld. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren...

Civiele Supervisor – Amsterdam

Burdock is op zoek naar een Civiele Supervisor voor een groot nieuwbouwproject in de omgeving van Rotterdam. Als Civiele Supervisor ben je verantwoordelijk voor het toezicht houden op en coördineren van civiele bouwprojecten. Je zorgt ervoor dat alle aspecten van het project soepel verlopen, van planning en budgetbeheer tot kwaliteitscontrole en veiligheid.

Project Leader Pipelines – BELGIE / BELGIQUE

Organisatie NLCoördineren en realiseren van leidingbouwprojecten teneinde deze uit te voeren binnen de afgesproken termijn en conform de wettelijke eisen, kwaliteitsprincipes, betrouwbaarheid et veiligheid, en dit alles rekening houdend met de budgetaire...

Recruitment Consultant Civiele Projecten – Rijswijk

Als recruitment consultant bij Burdock Bouw en Infra, ben jij de drijvende kracht achter het begeleiden van professionals op civiele projecten, het nauw samenwerken met opdrachtgevers, en het vieren van successen met collega’s. Je dagen zijn gevuld met zelfstandigheid, strategisch denken en waardevolle interacties.

Document Controller – Europoort

Burdock is op zoek naar een ervaren Document Controller voor een langere tijd. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheren van de documentenstroom binnen het engineering project.

(Junior) Werkvoorbereider – Amsterdam

Voor een van onze klanten in de omgeving van Rotterdam en Amsterdam zijn wij op zoek naar een (Junior) Werkvoorbereider. In deze rol speel je een cruciale rol in het succesvol voorbereiden en uitvoeren van projecten. Je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat projecten op tijd en binnen budget worden voltooid.