Rijnlandroute

14-12-2021

Rijnlandroute

Voor de provincie Zuid-Holland werken we mee aan het project Rijnlandroute. Dit project realiseert de verbinding tussen de A4 en A44 ten zuiden van Leiden. De nieuwe weg moet de verkeersdrukte en doorstroming reguleren in de regio Holland Rijnland, vooral rondom Leiden en Katwijk. Daar zorgt de beperkte capaciteit van de provinciale weg regelmatig voor files. Het project Rijnlandroute hoopt de regio beter bereikbaar te maken.

Opdrachtgever:
Provincie Zuid-Holland
Sector:
Civiele Techniek
Duur:
2017-2022

Doel van het project Rijnlandroute

Het project Rijnlandroute realiseert een nieuwe verbinding tussen de A4 en A44 ten zuiden van Leiden: de N434. De nieuwe weg bestaat voor een groot deel uit een tunnel onder Voorschoten. Ook de provinciale weg N206 wordt aangepast in Katwijk en Leiden.

Onze medewerkers

Wij hebben verschillende medewerkers die aan dit project werken via de consortia die op deze tender inschrijven. Zij werken aan de boortunnel, in wegenbouw en civiele betonbouw met de daarbij horende installaties. Vooral in het tenderproces en tekenwerk zijn onze mensen actief bij de aannemerij.

Voortgang van het project

Het totale project duurt ongeveer vijf jaar. Onze medewerkers gaan in de realisatiefase aan het werk voor een van de consortia. Meer informatie over de voortgang van het project kun je vinden op de projectwebsite van de Rijnlandroute. Bekijk ook zeker de toekomstige situatie op de website Rijlandroute in beeld.

Neem contact op

Heb je een specifiek capaciteitsvraagstuk of wil je meer informatie over Burdock?
Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Bedankt