Medewerker Stefan aan het woord

01-06-2021

Even voorstellen

Stefan van Wijk is 24 jaar en woont in Maassluis. Hij werkt bijna 4 jaar bij Burdock. In deze editie van Medewerker aan het woord vertelt hij over hoe hij terecht kwam bij Burdock en wat zijn huidige functie is.

Hoe ben je bij Burdock terecht gekomen?

Via een leraar (Bert Knoester) van de school waar ik op zat, het ROC Mondriaan. Hij vroeg in het laatste jaar tijdens een les of iedereen al wist wat je na de opleiding ging doen. Ik wilde gewoon gelijk gaan werken en zo is het balletje gaan rollen.

Wat is je huidige functie / opdracht?

Momenteel, of eigenlijk al vanaf het begin, ben ik projectvoorbereider bij de gemeente Rotterdam voor gebied Prins Alexander. Als projectvoorbereider doe ik de complete voorbereiding van A tot Z totdat het naar de uitvoering gaat. Huidige project is de Architectenbuurt, enorme woonwijk waar het riool wordt vervangen en heringericht. We werken er met verschillende voorbereiders aan. De wijk is opgedeeld in meerdere fases, dus ieder heeft zo z’n eigen gedeelte.
Daarnaast heb ik me ook ongeveer 1,5 jaar bezig gehouden met de Hoekse Lijn. Hiervoor heb ik woonrijp tekeningen gemaakt voor de omgeving rondom stations en technische ruimtes en de hekwerken langst de baan.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ga ik naar de sportschool en rijd ik motor, een Kawasaki Z650. Ook breng ik graag tijd door met vrienden en familie, wat in deze tijd erg belangrijk is. En als het allemaal weer makkelijker kan, ga ik ook weer reizen. Eerdere reizen die ik gemaakt heb waren naar Thailand en Vietnam, waarna ik de smaak te pakken heb gekregen.

Neem contact op

Heb je een specifiek capaciteitsvraagstuk of wil je meer informatie over Burdock?
Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Bedankt