Burdock aanwezig op Vakbeurs Openbare Ruimte

01-09-2021

Burdock aanwezig op Vakbeurs Openbare Ruimte

Op 22 en 23 september is Burdock, samen met Fagus, aanwezig op Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze vakbeurs is al jaren de grootste vakbeurs voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland. Bezoekers zijn voornamelijke medewerkers van gemeenten en andere overheden die willen weten welke nieuwe producten, diensten en innovaties in hun werk van belang zijn.

Alle producten en diensten onder één dak

De beurs onderscheidt zich door het grote aanbod. Alle denkbare producten en diensten voor openbare ruimte komen aan bod (zie afbeelding). Zo krijgt u in korte tijd zicht op ontwikkelingen in de markt en bent u in de gelegenheid om laagdrempelig gesprekken aan te gaan. Burdock is aanwezig als specialist in recruitment, detachering, projectmanagement, werving & selectie en engineering in de Bouw & Infra. Bekijk hier de beursplattegrond.

Volledig verzorgde dagen

Een bezoek aan Vakbeurs Openbare Ruimte is gratis en kost u dus niets. U heeft volledige toegang tot de beursvloer én lezingen. De hele dag krijgt u kosteloos een kopje koffie, thee of frisdrank geserveerd.

Bereikbaarheid

De Jaarbeurs in Utrecht is zowel met de auto als met het openbaar vervoer erg makkelijk bereikbaar. Reist u met de trein reist naar Utrecht Centraal, dan staat u binnen 5 minuten op de beursvloer. Komt u met de auto dan zijn er meerdere parkeergelegenheden. P4 (navigatie: Truus van Lierlaan 1, Utrecht) ligt het dicht bij de beurshallen 2, 3 en 4 waar de Vakbeurs Openbare Ruimte is. Meer informatie over parkeren en tarieven vindt u hier.

Aanmelden

Burdock heeft een mooie centrale plek op de beursvloer. Ons standnummer is 4.1.26 en we zijn te vinden in hal 4. Komt u gezellig een drankje bij ons halen? Vraag hier uw gratis toegangskaarten aan. Wij hopen u op 22 of 23 september in Utrecht te zien!

 

Neem contact op

Heb je een specifiek capaciteitsvraagstuk of wil je meer informatie over Burdock?
Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Bedankt