Bouw en Infra

OVer Kwaliteit

Met kwaliteit bedoelen wij klanttevredenheid. De verwachtingen van onze klanten en medewerkers overtreffen, daar doen we het voor!

Neem contact op

Bij Burdock hechten we veel waarde aan continue verbetering van onze dienstverlening. Zo hebben wij een groot, betrouwbaar en kwalitatief sterk team met brede en diepgaande kennis opgebouwd om onze projecten succesvol te begeleiden en voltooien. Wij kijken hiervoor naar de lange termijn en investeren in het bouwen en onderhouden van warme relaties met onze opdrachtgevers en professionals. Dit uit zich in de raamcontracten voor diverse grote en middelgrote gemeenten in de Randstad en daarbuiten. Ook zijn wij voorkeursleverancier bij diverse andere opdrachtgevers in de sector.

Het ISO 9001 certificaat, VCU-verklaring en Prince2 opleidingsprincipe zijn enkele voorbeelden van de waarde die wij hechten aan de kwaliteit van onze medewerkers.

ISO 9001 gecertificeerd

Burdock is ISO 9001 gecertificeerd, wat betekent dat wij werken volgens een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met dit certificaat laten we zien dat we ervan op de hoogte zijn hoe wij precies kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten in onze sector. Daarnaast benadrukt dit certificaat ook het belang van continue verbetering. We ondersteunen onze wensen voor de beste klantervaring zo met relevante opleidingen en certificaten voor ons team aan professionals. Burdock werkt met eigen medewerkers die in (vaste) dienst zijn en een groep hoogkwalitatieve ZZP-ers. Onze medewerkers worden jaarlijks bijgeschoold zodat zij het kennisniveau behouden dat is benodigd voor het optimaal vervullen van opdrachten.

Veiligheids- en gezondheidsnorm VCU2011/05

Onze specialisten werken iedere dag weer aan de meest uiteenlopende en unieke projecten. Veilig werken vinden wij dan ook een vereiste. Burdock voldoet daarom aan de veiligheids- en gezondheidsnorm VCU 2011/05 bij het ter beschikking stellen van hoogopgeleide specialisten. De certificatie-instelling komt ieder jaar langs om te controleren of ons VG-beheersysteem nog steeds voldoet aan alle eisen. Dankzij de intensieve samenwerking tussen Nederland en Belgiƫ is dit certificaat ook bij ons buurland geldig. Ons VCU-certificaat is te vinden in het Centraal Certificaten Register.

Prince2 principe

Onze medewerkers zijn opgeleid volgens het Prince2 principe en bekend met Integraal Project Management. Zo kunnen we hen inzetten voor diverse IPM rollen. Denk hierbij aan projectmanagement, technisch management, contractmanagement, omgevingsmanagement en projectbeheersing. Het Prince2 principe maakt gebruik van terminologie en praktijken die wereldwijd gemeenschappelijk zijn, waardoor communicatie tussen (inter)nationale belanghebbenden en projectteams verbeterd wordt. Dit bespaart niet alleen tijd maar verbetert ook de efficiƫntie van het projectmanagement, waardoor organisaties geld besparen. Omdat Prince2 leert verder te kijken dan de oplevering van een project, draagt het gebruik van Prince2 ook bij aan bedrijfsverbetering op de lange termijn.

Neem contact op

Heb je een specifiek capaciteitsvraagstuk of wil je meer informatie over Burdock?
Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.